• Chcete vyniknout? Musíte pracovat, zatímco jiní se baví.
  • Nikdy se nenech ovládat jídlem.
  • To jídlo vypadá moc dobře, ale já, já vypadám mnohem líp!

Pečená treska se špenátem

5. února 2011 v 20:55 |  Recepty


Pečená treska se špenátem.








Příprava:20 minut + vaření 8 minut
Pro 4 osoby

* 4 filety z tresky
* sůl + pepř
* 2-3 lžíce mouky
* 4 lžíce olivového oleje
* 600 g čerstvého špenátu
* 2 stroužky česneku
* muškátový oříšek
1.Tresčí filety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Obalíme je v mouce a na 2 lžicích rozpáleného oleje z každé strany asi 3-4 minuty pečeme.

2.Špenát omyjeme, očistíme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme a na zbylém oleji v pánvi orestujeme. Přidáme špenát, krátce prohřejeme, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Rozložíme na talíře a na špenát položíme opečenou rybu. Podáváme.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama